blogg

La Palma - La Gomera

ÄNTLIGEN ....det är 5 månader sedan vi seglade i väg från Sverige och nu har vi nått fram till ett "delmål" kan man säga. Grattis säger vi till oss själva :) Så här långt har resan varit precis som för snigeln - långsam. Det är ett tempo som passat oss bra, då vi hunnit med att se oss omkring och stannat på flera fina ställen efter vägen.

Nord Spanien och Portugals kust har så många pärlor som vi är glada över att vi inte missat men vi har långt ifrån sett allt. Hade gärna stannat längre i Portugal om det inte varit för känslan över att komma i väg innan höst stormarna anlände. Så vi bestämde oss för att segla från Nazarè mot Porto Santo den 18 okt. Sedan vidare till Madeira huvud ön..... (finns att läsa på gamla bloggen) 

Så var det dax för 2 dygn till havs. Den första ön vi kom till var La Palma , så skönt att känna värmen efter drygt en vecka på ett ganska regningt Madeira.

Just nu är vi på ön La Gomera i marinan med samma namn. Här är fullt på drag inför en tävling som startar på söndag ,härifrån ska de RO ÖVER ATLANTEN... Worlds toughest rowing race. Ja vad säger man mer än lycka till:) det är två svenska killar och en norsk båt bland de tävlande som kommer att ro i ca: 75- 80 dagar.. då är en Atlant segling på 3 veckor ingenting! !

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

18.10 | 22:23

Åh så liten hun var da😄

...
26.07 | 00:40

Hej ! Vi är nöjd med båten, men alla båtar har "barnsjukdomar". För lite utrymme här men maila gärna till ulli.d@hotmail.com så kan vi lämna mer info den vägen

...
16.07 | 13:58

Hejsan . Vi håller på och tittar på en 40 cc som vikanske tänker köpa till vår resa runt klotet. Ser att ni har en sådan skapelse. Är ni nöjda med er båt eller

...
22.06 | 20:35

Hello Daan & Ulrike

We are missing you at Aktio, but our project on AquaSue is now complete.
How are the doggies liking their new homes?
Tommy & Coudri are fin

...
Du gillar den här sidan